بورانی بادمجان و نان کشتا ( خُلفه نان )

 بورانی بادمجان

 

بادمجان را کباب کرده و پوست آن را می گیریم و آنرا همراه با سیر می کوبیم. و ماست و نمک را کم به آن اضافه می کنیم و بعد از یک ساعت نوش جان کنید.  

 

نان کشتا ( خُلفه نان )  

 

مواد اولیه:

 آرد برنج : سه پیمانه  

آرد گندم : دو پیمانه

کدو حلوایی : یک کیلو 

تخم شنبلیله ( آسیاب شده ) : یک قاشق غذا خوری  

کمی هم نمک 

 

کدو حلوایی را می پزیم و پوستش را می کنیم و با آرد برنج و آرد گندم و نمک مخلوط می کنیم. یک ســاعت هم باید خمیر استراحت کند و بعد آن را با دســت چونه می گیریم و آن را پهن می کنیم. ساج ( گمج ) را روی گاز یا آتش می گذاریم و خمیر پهن شده را روی آن میگذاریم . این نان مثل پیراشکی پف می کند. این نان را داغ با پنیر خامه ای نوش جان کنید. 

نظرات 1 + ارسال نظر
صهبانا (سعید پونکی ) یکشنبه 27 شهریور‌ماه سال 1390 ساعت 05:38 ب.ظ http://sahbana.vastblog.com

سلام .
وای ... خانم من اگر این دستور تهیه این غذا بدونه حتما برامون درست می کنه !
دستتون درد نکنه .

ممنون از وبلاگ خوب ... مطالب زیبا و تصاویر عالی تان .
برای ما که سعادت دیدن این چیز ها را نداریم ... این فرصت مغتنمی است.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد